Muntah loya cirit birit

Hai mummy.. Boleh x share pengalaman dgan sy. Semalam sy 10minit sekali rsa false contraction.. Tp xsakit. Pagi tadi mmg kebetulan check up kk sy pegi kk trus. Kepala pening, loya2 smpai mgigil tangan. Nafas pun mengah. Cpt2 nurse pimpin bg baring dlu. Xpernah sy dtg kk trus di cek. Lepas tu sy blh balik. Bila dah balik sy berak2 3x dah.. Nk kira gerak bby mmg dah xdpt nk kira sbb trus tido. Perut mmg kerap mgeras. Rasa nya sy boleh tunggu lagi x utk turun tanda? #37minggu3hari

1 Balas

Masa dkt kk tu nurse tak suruh ke hosp? Tak pun check bukaan ke? Ada salah makan ape2 tak?

2y ago

Xde salah makan apa2 pun.. Mkn karipap dengan pisnag je. Misi mmg sruh p hspital trus klau bby kurang aktif, sakit2 dgan perut mgeras. Tp sy takut nak pegi tkut doc induce. Keadaan pagi ni kelengkang dgn bwah perut sy je rsa sengal2 jln kengkang. Sy banyaknkn baring..