Belum ada tanda2 ..

Sy dah 38w 4d , masih tunggu tanda tanda nak bersalin... Cuma skrg kerap sakit pinggang bawa ke ari ari... ( sakit tu kejap2 je ) Tu tanda bersalin ke ? Harap bby tak overdue and urusan sy dipermudahkan 💕

Belum ada tanda2 ..
2 Balas

Klu kejap2 je, tu nmenya Brixton hicks.. Contraction main2.. Blm nk bersalin lg.. Smoga urusan sis dipermudahkan... #TAPSupermoms

3y ago

Tq sis. Alhamdulillah sy dah selamat bersalin 23/09 haritu. Bby saya dah 3bulan dah hihi 🤭

aamiin