Contraction tapi tiada tanda bersalin

Ada tak pengalaman momies dkt sini 39 minggu kena contraction terok sangad tapi tadak tanda bersalin ? Boleh p hospital terus ke atau kena tunggu tanda bersalin ? #seriusnanya #firstbaby

2 Balas

contraction terok yg dtg kerap mmang tanda bersalin lhtu.. bkn kena turun semua tanda.. ada salah satu je yg mcm misi cakap tu terus pergi hospital.. jgn tunggu

contraction teruk tu salah 1 tanda bersalin selain turun darah dan pecah air ketuban..segera ke hospital sis..