Air ketuban leaking

5.20 pagi tersedar dari tidur sebab rasa ade something keluar. Ingat terkencing. Cuba tahan tapi tetap keluar. Basah kain batik. Terus pegi toilet. Lepas tu try bau takde bau ape2. Emm ni mesti air ketuban. G hospital, kena tahan wad. Tapi takde sakit contraction langsung. Doktor bagi masa 18 jam. Kalau masih takde sakit2 , masuk ubat (induce) .. Ya Allah, org ckp Induce sakit 😭 semoga sakit contraction sebelum 18 jam .. aamiinn 🤲🏻

Air ketuban leaking
45 Balas

in shaa Allah mommy kuat . lain org lain sakitnyaa . smoga dipermudahkan segala urusan 😊