36 Day 5

Semalam air ketuban leaking, pergi hospital doc ckp dah bukak 2 cm, warded tapi takde contraction langsung harini, air ketuban je leaking, kalau tak beranak harini esok pagi doc masuk ubat untuk beranak paksaa, huhu takutnyaa

2 Balas

Jgn takut sis...enjoy je ok...kalo still leaking mmg dorg akn paksa bersalin sbb air ketuban smkin berkurg... Lgpon 36w5d paru2 bby dah matang...dah blh dilahirkan... Enjoy ok.. Pkir nk tgk muka bby je ok

4y ago

Hehehe itulah tunggu bukaan je ni, tak sbar tgk muka babyy

air ketuban leaking beterusan tak ? saya leaking jugak sekarang ni takde contraction risau ea kema beranak paksa