Air ketuban leaking

5.20 pagi tersedar dari tidur sebab rasa ade something keluar. Ingat terkencing. Cuba tahan tapi tetap keluar. Basah kain batik. Terus pegi toilet. Lepas tu try bau takde bau ape2. Emm ni mesti air ketuban. G hospital, kena tahan wad. Tapi takde sakit contraction langsung. Doktor bagi masa 18 jam. Kalau masih takde sakit2 , masuk ubat (induce) .. Ya Allah, org ckp Induce sakit 😭 semoga sakit contraction sebelum 18 jam .. aamiinn 🤲🏻

Air ketuban leaking
45 Balas

Halu sis, Semoga semuanya dipermudahkan Allah swt dan semoga sis dan baby selamat selepas bersalin. Sy plak EDD arini 18.12.2020 tp masih blom ada rs or tnda pape..kelmarin je ada keluar darah yg sangat2 cair cketttt je..tp smpai skrg xde pape g tnda..esok sy kna serah diri kt spital ni..doc akn check n tgk la cmne..mcm kna tahan spital je esok ni🤦‍♀️