Upt positif tapi keluar spotting

5 hr sblm period sy ade keluar spotting warna coklat cair. Sy sangka mungkin tanda2 awal period. Tetapi keesokkannya xde keluar apa2. Hari berikut keluar lg warna yg sama. Sy try check upt w/pun belum period, hasilnya nmpak 2 line tp kabur. 2 hr slps tu sy ulang upt & kali ni double line nampak jelas. Sepanjang 4 hr tu, sy ade keluar spotting warna coklat cair. Apakah tandanya itu?

7 Balas

Pregnancy spotting mmg ada. Tapi tak semua perempuan alami. Itu salah satu tanda kita mengandung. Sis boleh Google pasal ni dan baca. Tanda2 mengandung ada byk, bkn sekadar delayed period ☺️