spotting coklat

assalamualaikum hi mommies. sapa ade pengalaman check upt positif tp ada keluar spotting warna coklat? sy dekat sebulan keluar spotting warna coklat.. pakai panties setiap hari.. sy call misi kk, dia suruh sy check swasta dulu,minggu lepas sy, check kat swasta nampak kandungan dh 9w, tp docter suruh jumpe pakar, bila jumpa pakar, scan rahim xda nampak apa2, buat test air kencing positif.. sy balik setiap 2 hari check upt stay positif lg.. esok sy check semula.. harap2 semua ok.. 2nd bby

4 Balas

Saya tengah mengalami baru harini . Ada keluar lendir coklat sikit. Kandungan 5 weeks. Lepastu ada kebas perut sikit tapi tak sakit. Moga kandungan baik baik sahaja. Harap tu pentanda awal kehamilan je laa 🥲

5mo ago

mudah-mudahan ada rezeki buat awk sis

Mudahan semuanya baik dan selamat