keluar spotting warna coklat dan cramping bhagian ari2

normal ke keluar spoting warna coklat di ikuti cramp mencucuk bhgian ari2 cek upt tapi line x jelas #TTC #firstmom #pleasehelp

keluar spotting warna coklat dan cramping bhagian ari2
11 Balas

nampak macam ada line samar2, tapi upt line biru ni kadang memang confusing sikit. kalau tak period lagi after 2 hari, cuba repeat test guna yang line pink. spotting tu boleh jadi period sis baru nak start

Tak normal tu,baik pergi check cepat ..sy pernah kena masa first pregnant masa tu 18weeks sama macam awak cramp then spotting coklat...pergi klinik doktor tak dapat cari jantung baby 💔

sama macam saya dulu line tak jelas. tapi sakit ari ari. lepas 2minggu try check balik naik jelas double line. period tak teratur. semoga ada rezeki awak 🤍🤍

sm mcm sy sis mula2 nmpk line lama2 terus xde nmpk dah🥹🥹 sis cuba lagi seminggu tau sebb ni sy nmpk 1 line je

Sorry sis tapi macam not pregnant. Cuba test lagi after few days. Kalau still-ve jumpa pakar ya

Nmpak mcm ade samar tp takpe esok try repeat lagi kalau makin terang tu ade la tu

Macam ada line samar. Test lagi bila dah lewat period. Atau lepas 48 jam

Tgok test tu macam not pregnant 🤰

nmpk mcm not pregnant

Dah berapa hari lewat period?

11mo ago

kalau sebulan should be upt awak dh terang. period awak jenis teratur x?