Keputihan warna coklat

Normal ke kalau keluar spotting macam keputihan tapi warna coklat? Tapi sekali shj keluar spotting coklat tu iaitu semalam tengah hari. Try test upt pagi tadi masih double line. Saya mengandung anak first sekarang baru nak masuk 7w. Risau kalau jadi apa2 #firstbaby #seriusnanya

4 Balas

normal pregnancy xberlaku apa2 spotting/bleeding. kalau implementation hanya berlaku masa usia kehamilan kita 4-5minggu. kalau risau segera ke klinik

Spotting coklat/ merah terus jumpa dr. Ancaman keguguran. And awak early pregnancy lagi tu. Rahim belum kuat

Awk pergi klinik ye. Lepastu update sini doktor cakap apa

9mo ago

Alhamdulillah saya dah pergi klinik. Scan atas tak nampak kantung, dr scan bawah baru nampak kantung. Dr kata mungkin sbb saya banyak bergerak sbb tu ada spotting. Dan dr bagi ubat utk kuatkan rahim.

Tak normal awak. Pergi klinik ya.