Bloody Show

37w4d Lendir + darah this morning at 6am.. went hospital Putrajaya around 830am but kena halau sbb pain mcm senggugut and mengeras je.. misi x check, halau terus.. misi ckp normal je kuar darah, maybe seminggu lagi baru bersalin, plus, xde katil.. anyone Ade tnde bersalin bloody show? Bile u all bersalin lepas ade bloody show ni?

19 Balas

Huhu, sy prnh bukan setakat darah+lendir tapi darah mencurah² pun bukan kena layan.haha.anak 1st dlu, nurse suruh pegi pakai pad je.time tu dah 4cm dah bukaan.ingatkn nk sorong g labor room dah.ibu² dlm wad bgtau klu setakat darah sja dorg x anggap urgent melainkan kes placenta previa.

5y ago

Dekat seremban, wad sana ok selesa, wad kelas 3 tapi besar cantik, bilik bersalin sorg² je.utk anak pertama je kot mcm tu,sbb klu anak ke 2 & seterusnya ada tanda sikit dah kena tahan.