Bloody Show

37w4d Lendir + darah this morning at 6am.. went hospital Putrajaya around 830am but kena halau sbb pain mcm senggugut and mengeras je.. misi x check, halau terus.. misi ckp normal je kuar darah, maybe seminggu lagi baru bersalin, plus, xde katil.. anyone Ade tnde bersalin bloody show? Bile u all bersalin lepas ade bloody show ni?

19 Balas

Jahatnya main halau. Hospital tu mcm takde etika pulak aiii

Klu jadi pape, saman aje spital tu sis..baru rasa penyesalan..🤣

sbb tu saya dengar hosp putrajaya servis tak berapa elok.

5y ago

Yupp spital ampang die check detail, urine ade protein, biaselh pagi2 kan mana minum air sangat pdhal ok aje mnim air banyak lepastu..die dah suruh buat scan buah pinggang..bsp sangkut sikit pun nak kena buat bsp 3x sminggu..🤦🏻

Lah... Sy harini kluar, esk bsalin. 2nd baby pn sama.

Apapun harap sis dan baby sihat. . . Amin.

Aik bukan turun darah tanda nk bersalin ka

Mase deliver kene gunting x?

5y ago

Mcm seriau jek dgr gunting tu 😅

Takutnya dngar kess mcm ni

Hospital putrajaya?? Teruk gila

5y ago

Tu laaa..doc saya pun ada bagitau walaupun usia kandungan baru 7 bulan ke apa..kalau ada kuar lendir dan darah tu terus pi hospital..ini jelas2 dah 37w..takkan dorng nak tunggu patient tu 40w baru nak layan..sebb tu laa..sekarang ney kalau doc tanya nak bersalin kat mana..saya ckp tengah servy2 hospital dulu..takut dpt kes mcm ney laa..kena halau