Bloody show

Adakah ni bloody show? Sbb sikit sangat smp saya teragak2 nak ke hospital. Ni anak kelima.. #ingintahu

Bloody show
4 Balas

tanda2 bersalin tu puan..standby..tengok anak kadang cepat kadang lambat.. kalau klua darah dulu orang kata lambat lagi.mungkin dlm sehari..tapi takpe pantau pergerakan dan kontraksi baby ye.. banyakkan bergerak, berjalan.. minum air putih,makan kurma..semoga dimudahkan segala urusan.. InsyaaAllah..

Saya pun ada tanda ni siap ada lendir sikit tp saya dok rumah ja tak pi pun, perlu ka pi hospital td pagi tanya nurse kk tak sempat nk bgtau details nurse tu ckp tu keputihan padahal ada darah sikit 😔

3w ago

Aminn, tq sis saya tak tau sbb anak first 😅 Alhamdulillah baby gerak okey