Baby Sonsang On 36week

36 week n 3days ary neyh... kemarin jumpa doktor n scan, doktor ckp baby sonsang kepala kat atas n kaki kat bwh...? then on the spot doktor trs refer selasa dpn jumpa pakar tuk try wt ecv... pusing kn baby secara manual..? Risau sgt2... takut pown ada.. siapa pnh lalui keadaan mcm sy? bleyh share pengalaman n tips utk stay strong??

1 Balas

Don't give up sis. Boleh try usaha terbalikkan dia dgn senaman ni, https://my.theasianparent.com/kedudukan-bayi-songsang/

5y ago

yaa sis... tq info nya yaa...