jumpa doktor pakar

esok sy akan jumpa doktor pakar kat kkia,selalunya doc pakar buat apa je ye?dok sy ckp sy kena jumpa doc pakar ni sbb sy gdm on diet..

2 Balas

jumpa dietician ke? klu yg tu die just bg taklimat makanan je, xlama pun...ajar cara makan,menu ape yg bleh,yg xleh..

4y ago

bukan yg tu dah jumpa dah masa kandungan 20 week..yg ni doktor pakar tp xtau sbb apa sbb esok sy dah 35 week

Sama ada dr minta buat bsp atau bg cdgn diet makan utk ibu gdm

4y ago

ada nurse ckp kena cek perut oleh dok pakar tu ..kalo bsp dah next week baru buat sehari sebelum checkup