Ecv on 37weeks

36 weeks 5 days now... Selasa depan on 37 weeks 2 days, jumpa pakar utk wt ecv... Pakar nak pusing kn baby.. baby skg sonsang.. ? Nerves sgt2.. byk y ckp wt ecv 2 sakit.. ? wish me luck mommy2 skalian...?

8 Balas

saya berjaya buat ECV..kandungan 37w4D..baby 2.6kg..yg pnting cukup air ketuban..lepas ecv trus sakit contraction sikit bukaan 2cm tpi masi menunggu 1 harini utk bukaan makin besar..klu dah buat ecv biasanya akan melahirkan pada beberapa terdekat..smoga ibu2 lain berjaya jugak🤗

1y ago

saya ikutkn 4/2/23 tu buat ecv tp doktor mcm nk krja senang je, dia check bukaan saya da 3cm n trus dia suruh buat ceazer, trus hritu buat ceazer 🥺

Bby no 3 dulu melintang.. ada petua suruh halakan lampu fon dkt bawah pusat.. baby akan ikot chya tu.. sy x percaya sgt, tp ttp buat.. sambil urut perot pujuk bby... Alhamdulillah bby pusing sendiri masa kandungan 38week

Masa anak pertama .sy buat ecv masa 36mggu. Sakit tu tak, senak je. Dia akan letak gel untuk scan tu atas perut kita.. Tapi depend on body masing2 kan. Untuk kebaikan bby n dr sndri.. InsyaAllah

Nak tanya sis masa buat ecv baby brapa kg ye.minggu depan sya pun nak buat ecv on 38minggu

smg dipermudahkan segala urusan..think positive ye sis..smg semuanya selamat

semoga dipermudahkan urusan.

semoga dimudahkan urusan

Smoga d permudahkan