Baby sonsang

Skrg 36w 2d, kedudukan baby sonsang. Sblum ni scan 32w kedudukan da cantik, tiba kedudukan dia berubah. Esok scan dgn doktor.. Doktor akan refer pakar untuk cuba buat urutan if x pusing, doctor decide nak czer.. Ada tak tips untuk baby pusing ke bawah balik... Thankyou mummies #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

try banyakkan berjalan, pujuk baby. saya pun doktor kata macam tu, saya punya bukan songsang tapi melintang, dari awal sampai la hujung2 memang dia melintang je. doktor hold hold sampai 39w 4d , tiba2 masuk laluan . tapi tulah . czer jugak sebab baby tak ready nak keluar tambahan pula air ketuban makin kurang 😂

2y ago

Alhamdulillah harini checkup dan scan bby dah duduk ke bawah.. Harap baby tak pusing lagi.. Doakan saya ya🙏

ikhtiar bt gerakkan sujud selalu , pujuk baby slow ii doa yg baik ii dan ibu fikir baik ii je

2y ago

In shaa allah sis.. Doakan saya ya... Takut pon aea