should I be worry?

34weeks,my weight 75kg,baby weight 2.75kg,super swollen feet,very big bump with stretchmarksssss..just had tooth extraction 3days ago..both gdm test OK, hb OK, blood pressure OK..but I still got 6weeks to go ?? rasa mcm nk beranak sekarang..

1 Balas

Relax mommy . Saya masa 38 minggu berat 73kg , kaki bengkak juga kadang kadang cuma yang paling teruk stretchmarks walaupun perut tak besar sangat . Ni dah bersalin dua bulan still tak kurang lagi . Relax je , nanti dalam pantang baru boleh gigih bersihkan badan semula . Mandi sambil scrub dan sebagainya