Saya dah give up

3 kali kena mastitis, ni kali ketiga kena.. Sebelum ni belah kiri.. Ni kanan pula.. N belah kiri pon nk jadi balik, means dua2..sakit sgt2..sy dh jaga sehabis baik tp still kena, semua cara sy buat Sy dh give up.. Jd epmom.. Nak makan ubat kering susu. Baby 3 bulan, stok susu masih ad xtau bape lama bertahan.

3 Balas

Saya kena since 35w on off sampai bersalin, masa tu doktor kasi ubat sapu je. Lepas beranak dia naik balik bernanah bila baby hisap, sudahnya doktor bg antibiotik and stop bf sampai ok. Nasib saya tak baik sebab bila breast dah ok, baby saya dah serasi dgn bottle 😂 susu saya pulak drop. Pam pun tak sampai 1oz kadang. Sekarang anak saya fully fm dah

1y ago

Samalah. Saya campur dgn s26 sampai pantang hari ke18-20 macam tu lepas susu saya dah kurang sangat. Now dia fully fm. Masa lahir 2.92kg after sebulan 4.3kg