Breast bsr sebelah

Susu sblh kiri lg byk dri belah kanan.. smpaj bsr sebelah.. saya ad baca klau nk seimbang kn balik kne bg ank susu dua2 belah tpi bila saya selang selikn n nk bg ank susu belah kanan mse kurg susu akn terasa sakit bila ank sedut normal ke? Mcm mna ye ?

2 Balas

Kdg puting sis da luka tu , ble cri d pharmacy buat untuk puting sis . Mmg klau tak seimbang susu kan baby, susu kita akan besar sebelah tempat baby sllu mnyusu. So kena susu kn dua2 sis

usia baby? mcm kena kejutan elektrik tu ke? kalau rasa mcm tu normal.