Due Date

3 hari lagi nak jumpa princess saya? InsyaAllah. Doakan dipermudahkan semuanya . Kena induced kalau x bersalin jugak sbb gdm on diet control ? dah x sbr nk jumpa si kecik yg hari2 dok tedang mak dia ni.

11 Balas

Semoga dipermudahkan.. Robbi Yassir wala tu'assir robbi tammim bi Khair.. Ya Allah permudahkanlah jangan dipersulit Al Allah sempurnakan dengan kebaikan... Aamiin..

Semoga dipermudahkan urusan awk bersalin nnt. Sy dlu dgm on diet jgk, dr sruh serah diri kalau lebih dr tarikh yg diberi. Alhamdulillah baby keluar sebelum due.

Semoga dipermudahkan semua urusan awak. Semoga awak dan bayi awak selamat&sihat ☺️

4y ago

Aminnn. Terima kasih.

Kalau gdm on dc dia ade bg tarikh utk bersalin jgak ke ya. Sbb sy pun gdm on dc je.

4y ago

aah sama sis.. sy bersalin biasa ikut due.. cuma tak boleh over due.. nak kata tinggi tu tak juga.. sy pagi slalu tinggi sikit bacaan.. dh tengah hari sampai malam tu ok semua.. cuma pagi je ade masalah sikit.. kalau yg betul2 tinggi tu dh kena cucuk insulin dah😅

Moga dipermudahkan segala urusan sis bersalin, aamiin..

Saya 6 hari lg nak jupa ngan baby boy saya.. Xsabar

Aamiin..semoga dipermudahkan..

Semoga dipermudahkan. Amin

Moga dprmudahkan.. 😊

Semoga dipermudahkan urusan

4y ago

Aminnn, terima kasih.