Hi mommy , siapa Due 8/5 ?

Hi, macamana nak cepatkan bukaan 😂 due 8/5 ni , kalau takde tanda, doc dh suruh serah diri jugak on due date sbb saya gdm on diet control . Hmmm runsing hari2 dah buat senaman semuatu tapi masih takda tanda2.. help me.. #firstmom

2 Balas

saya due 7hb 5 baby taknak keluar lagi tarikh serah diri 13hb 5 ni , sebelum tarikh serah diri nak try makan nenas bagi cepat sakit

sya 9.5 msih xde ap2 tnda cuma sakit blkng dan bwah ja

4w ago

Sama lahh. Semoga kita dipermudahkan urusan bersalin . Aminn