doakan sy kuat

2kli bleeding time da 5week...mgkin sbb faktor penat...xckup rest...kje sbgai operator...12jam 4ary...tambahan sy phidap hypotyroid...sentiasa dlm stress even cbe gk buat2 relax...aduyaiii...rse nk bhnti kje tp ekonomi lum kukuh tuk jgka masa pnjg...tp ingin sgt punya ank even sorg je pn...umo pn nk 30-an...masihkah phidap tyroid mpunyai peluang...

1 Balas

Adik sy tiroid. Anak lahir sihat dan comel

5y ago

Alhamdulillah...doa kn sy jgak bpeluang mnikmati saat2 bgitu...aamiin