mntk pndangan dan pndpat

saya skang ada ank lelaki umo sthun 7 bulan..dlm msa yg sma skng sy pregnt 19w 1d..tp nurse ad bgtaw sy arito,pregnt xbole stress dan pnat..yg jd isu nya skng sy dgn suami dan ank dok kt kg belah suami..tp yg xthn nya,sy dpksa wt kje kmpung...shngga nk brhat skjp pn wan suami sy mmbebel..lpas tu mngata psl sy kt ank pmpuan dye,mklang..mklang ni pn caye je ckp org tua tu..sy byk kli kena mki hmun dgn wan dye shngga mngis sy dbuatnya.bby dlm kndgn sy pn jd mmgeras sgt2..ltih ngndng xhlng tp kna wat kje memnjang..bru jp td sy dgr dorg ngumpat blakng sy..wan ni plak ske aib kn sy kt org..td je dye kta kt jran dye,klu brduit xpe gk..ni duit pn xde..sy nk pndh dok kl uma fmly sy..tp suami xbg..sy rsa tknan n nk nangs je mmanjng..ad ssape bole bg idea x utk hlngkn stress dgn org kt uma ni yg talam dua muka ni

6 Balas

Buat bodoh jelah sis apa orang nak ngata sis pun tahu mulut wan tuh jenis macam tuh sis tak kesian ke dekat baby, rehat lah sis kalau penat badan kita takde sape tahu penat lelah nya. Semoga sis kuat okay tempuh mulut2 orang kampung mcm tuh mungkin sis lena luahkan dekat ibu sis untuk kurangkan stress.

Macamni sis. Dalam kita tengah macamni, kita pikir kita dengan baby je okay? Orang lain tu ketepi kan dulu. Sebab dorang tak rasa apa yg kita rasa. Saya pun kekadang stress, lepas tu rasa macam nak nangis. Hati cepat sentap. Padahal benda tu kecik je. Kuat untuk baby ok? ❤

Berdose suami bia family dye bukak aib isteri, luke kn hati isteri.. Kalau sye.. Mungkin sye call family sye suruh dtg dan ambil sye pulang. .

buat bodo. anggp sj wan awk tu bodoh. bc 3kul trutama al falaq... surab alfalaq utk elak org dengki.. dan surah al masad.. bc byk2...

5y ago

awk kne ingt.. kalau penat rehat.. bia la diorg nk kutuk ape pun.. jaga dri sendri.. lau suami mrh bia je.. jaga diri tu dlu.. selama ni dh kne kutuk.. masa akn dtg pun lau buat terbaik pun akn kne kutuk jgk.. baik jaga diri je.

Adeh sshnya kluarga mntua tu...

Saya jenis tak suka stress sorang² , saya akan cerita masalah dan stress yg saya ada ni kat suami, biar sama² rasa stress 😆 dan cari jalan penyelesaian . P