Esok serah diri untk ceazer

Esk 1mei sy kene admit dan 2mei ceazer.. Doakan sy smge baik2 je, dipermudahkan segala urusan.. Dlu ank first pn ceazer tp mse tu sy da contraction so xsdr doc cock epidural msk tiub kncg.. Smue redha je sbb da xda tenaga sgt mse tu so xrse gementar.. Tp yg ni serah dri mcm2 sy pk urm tkot.. Sakit.. Nk jauh gn ank pn sush hti je rse.. Tq smue

6 Balas

Semoga dipermudahkan urusannya aminnn 🤲🏻. Sy pun due 1 mei tp 2 mei baru doc suruh serah diri. Anak 1st czer juga, anak 2nd ni tak tahu keadaan lg macam mana 😅

Semoga di permudahkan urusan Aamiin 🤲

semoga dipermudahkan segala urusan sis

Allah permudahkan segala urusan

Semoga d permudahkan

moga dipermudahkan