baby 5bulan mengandung lagi

1st ok, Ke 2 gugur, ke 3 okay.. ke 4 okay(baru 5bulan) pregnant lg... Sgt2 risau nurse bising n bru 5minggu cuma nampak kantung je... 2 anak bersalin kena warded platelet rendah... Means kandungan bermasalah ke msti kena mrh ngn nurse n doktor kan

3 Balas

sy plk 1st normal,ke2 normal,ke 3 kandungan luar rahim pksa buang,ke4 gugur,ke5 gugur,ke 6 bby 10bln skg, mengandung LG ke 7 Bru 6week,sy dh tnya nurse ok je rezeki dia kata..

9mo ago

slgi umur msih muda branak LA byk2x biar org mgata bukan diorg yg ksih mkn kta,umur pun dah 30an,klo 35 ke atas paya skit nak mgandung..mna semput lg.. Aamiin muda2han Sis..bby dlm kandungan baik2 sja.

komfem kena bebel sikit2 sis. bebel sbb syg sbb bila poor spacing bnyk risikonya. tpi tak apa bukak je buku mcm biasa dan hadap je kena bebel awal2 tu.

ambil perancang x ?

9mo ago

Tak ambil ingt rncang sendiri