Perut besar

Sy pregnant baby yg ke 2..first pregnant 13tahun yg lps perut kecil je sampai dah nak bersalin pun org ingat br 5bulan sebelum bersalin berat 51 je.. tp pregnant kalini br 5bulan ramai yg tegur perut nampak besar dan berat naik mendadak dlm masa sebulan berat dr 46 naik ke 50.7.. nurse pun ada ckp berat sy naik terlalu byk.. lg 2minggu br nak jumpa doktor utk scan.. adakah normal or sb baby besar berat naik mendadak

2 Balas

normal..stiap journey pregnant adalah berbeza..berat bby juga berbeza mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

normal