Adakah Positif?

1st day period 2/1/2020.. Test upt pd 20/1/2020 sbb pelik dgn perubahan diri yg mood swing tiba2.. Lpas tu bila tghri je rasa mengantuk sgt2 sdgkn sblm ni x prnah pn tido siang.. Apatah lg nk rasa mengantuk.. Badan pn rasa penat je.. Hasil dr test upt, samar2 mcm ni.. X tau la positif @ x.. Takut nk berharap.. Takut kecewa.. Suami mmg berharap sgt sy pregnant..

Adakah Positif?
38 Balas

Rasenyee mungkin sis dlm keadaan subur.. cuba sis test opk.. mana tau positive kan..ley amek peluang tok bersama.. cm sy nak smpai hari subur.. bdn nye jd demam..tanda² subur sy sama cm nk pyet atau pon pknen..skali test opk naik 2 line..cuba la sis test opk plak..

Saya pun ngantuk sgt masa nak dekat period tu. Bila sy x mengharap, jadi positive upt pla. Btl la org ckp , Jgn fikir byk sgt , Bila kita x fikir kita x stress, Bila x stress, senang lekat. Skrg sy dah 6w4d 😊.. hrp sis pun ada rezeki nanti.

Cuba LG .. selang kn 3,4 Hari puan.. smpi line dye pekat bru p klinik check.. buat MSA NIH Jaga mkn jngn angkat berat2 jngn stress ye.. baby bru nk lekat.. smoge segalanye dipermudahkan aminnn...

Line yg positif yg wrna merah tu sis .. klau line putih mcm ni , mcm evapline ... Cba test wktu awal pagi air kncg yg pertama ... Smga ad rezeki buat sis ..

-ev mgkin sis...sbb sy 1st last priod pon 1/1/2020...skrg sy prggy 7w6d...tp sis cuba la try chek skli lg... mne taw razeky.

mcm saya lwat 2 hari mcm tu.. excited check sbb pernah keguguran sblum nim. skrg Alhamdulillah sudah 6 weeks

4y ago

semoga ad rezeki sis semua

Early morning urine ke niy? Awak try repeat selan sehari atau 2 hari. Klau makin terang In sha Allah ada rzeki awak

Lmp 2/1. Baru lepas period 18hari.. Too impossible dh pregnant masa ni. Atleast sebulan lepas period baru check

Negative, sebab awk cek upt at the same month. Tggu next period k☺️ kalau tak dtg, boleh cek balik upt.

macam saya dulu mengantuk dengan letih juga time kerjaa. sis cuba upt lagi nanti kalau belum period ☺️