Risau

Sejam lpas mkn obimin tiba2 rasa nk kluar balik ubat tu, pastu mual2.. Badan tiba2 rasa mcm nk demam.. Today 6dpo & 3 hari dh lewat period.. Sblm ni semuanya ok.. X de masalah pn lpas mkn obimin.. Risau... Rasa mcm awal lg nk test upt takut result mengecewakan..

2 Balas

Mkn obimin sebelum pregnant?. Doc bgi tu ubat Atau bli sendiri?

4y ago

Beli sndri... Saje mkn dr awal sblm pregnant sbb pregnant sblm ni sy ada masalah anemia.. Mula buat buku pink hb dh low.. Tu yg ttc kali ni cuba mkn dr awal..

Dpo6 xlewat period lagi sis..

4y ago

Lambat ovulasi, period pun lambat. Lebih dpo18 baru dikira lewat period.