Adakah Positif?

1st day period 2/1/2020.. Test upt pd 20/1/2020 sbb pelik dgn perubahan diri yg mood swing tiba2.. Lpas tu bila tghri je rasa mengantuk sgt2 sdgkn sblm ni x prnah pn tido siang.. Apatah lg nk rasa mengantuk.. Badan pn rasa penat je.. Hasil dr test upt, samar2 mcm ni.. X tau la positif @ x.. Takut nk berharap.. Takut kecewa.. Suami mmg berharap sgt sy pregnant..

Adakah Positif?
38 Balas

Lmp 2/1. Baru lepas period 18hari.. Too impossible dh pregnant masa ni. Atleast sebulan lepas period baru check