PREGNANT 5 MINGGU

Hai mommies, nk tanya pregnant 5 minggu mmg adalah alahan ke ? Sy dh test upt mmg double line tapi belum scan lagi. Stakat ni saya x de alahan muntah2 pn. Cuma cramp perut, sembelit, bdan penat dn always rasa nk tido je memanjang. Klau mkan pn x brselera sgt, mood jiwa kacau. Normal ke 5 weeks mcm ni ? 🥹🥹#firstmom #SeriusTanya

2 Balas

sama ngn sy..da 5mnggu4hri da..xde alahan munth2..tapii smbelit trukk gak la..cramp perut tu kkdng je..tapiii stiap masa nk tdo..asal sndar je nk tdo

alahan tk semestinya muntah2. blh jd xde selera mkn, lesu, mual, etc. lain org lain alahan nya

2w ago

Ye kee ? Okay laa klau mcm tu. Sy ni plak sejenis yg overthinking 🥹