Adakah Positif?

1st day period 2/1/2020.. Test upt pd 20/1/2020 sbb pelik dgn perubahan diri yg mood swing tiba2.. Lpas tu bila tghri je rasa mengantuk sgt2 sdgkn sblm ni x prnah pn tido siang.. Apatah lg nk rasa mengantuk.. Badan pn rasa penat je.. Hasil dr test upt, samar2 mcm ni.. X tau la positif @ x.. Takut nk berharap.. Takut kecewa.. Suami mmg berharap sgt sy pregnant..

Adakah Positif?
38 Balas

Awal sgt cek ni.. Better tunggu dh delay period dlu.. Semoga ada rezeki bakal mommy.. Allahumma amiin..

xnampak apa pon.. but terlalu awal. Sebaik nya tgu next month. sebaik nya tgu lepas sbulan baru cek.

Evap line. Bukan +ve. Cuba test lg bile period da delay. Boleh jd simptom tu sbb tgh subur...

Tak nampak sgt sis cuba try repeat lagi seminggu or 2 minggu. Doa bebanyak okayy😊

Simptom nak period dgn pregnant mmg sama. Kalau dah delay period boleh dah test upt.

Sy lewat5 hri. Pg...tga hri..petang..still sama..

Ini xsamar.. Ini negatif.. Sis chect bila lewat period next month sis.. InsyaAllah

terlalu awal utk check..relaks sikit..semua akan dtg sendiri bila masa dah sampai

Tak nampak lagi sis...better check if period delay insyaallah ada rezeki sis asap

cuba try yg ph punya. saya beli smpai 9 test jenis drop ni 😂 negative semua