How do you know that you are pregnant?

1)Missing period? 2)Spotting? 3)Smell sensitivity

1301 Balas

Sakit breast.. Selalu sakit breast sbb nk period.. Bila dah lebih dari 9 hari xperiod jgk, terus check upt.. Alhamdulillah positif.. #penantian4tahun

Spotting Missing period Breast sakit&bengkak Even sampai week 7, buat upt pun still tak nampak..morning sickness tak ade lagi so far..

5y ago

Masa tu bt upt negetif ke?

Missing periods around 2 months and taraaaa ~ check upt smpai 4kali. Semua -ve je. Lastly g clinic scan takut ada pape. Doc ckap congrats baby dah 4 weeks 💖

missing period..n xsabar nk tahu pregnant ke x beli upt pn beli on9..sbb malu..haha..takut x pregnant..skali check..nahhh..terang double line..alhamdulillah..

Pimples keluar byk dkat muka like breakout. Mungkin sebab perubahan horman kot waktu tu. Now dah ok muka..kalau keluar pon sebijik dua pastu hilang balik😂

Missing period..ckp kt husb...bln ni X period lg..muka die dh cuak..die ckp mne ad Lepas kn..😅skali cek..mmg btl ad... alhamdulillah..rezeki Allah nk bg..

naluri. sbb time tu suami ajak bersama. tetiber tak sedap hati dan petang tu saja gatal2 beli pregnancy test. hahaha check2 preganant. naluri tu betul juga.

Missing period comman for sign of pregnancy. Spotting xprnh even dh 4x pregnant. Bdn pns mcm nk dmm tp x dmm².. kerap kencing that's is my symptoms ☺️

Masa tu bulan puasa..badan rasa letih lain macam..balik keje mesti tertido dpn tv dulu..keje kemas rumh bnyk tertangguh..hihi..tekak loya n xde selera makn

Missing period, badan sangat letih, lenguh area betis smpai ke pungung sebelah kiri sja. Test upt result +, lepastu makin banyak pula alahan2 yg keluar..