How do you know that you are pregnant?

1)Missing period? 2)Spotting? 3)Smell sensitivity

1301 Balas

Late period smnggu.. Then ada spotting.. Ingat period.. Dah pakai pad.. Bila bgun pagi tgok pad clear.. So,cpat2 pergi cek.. Tgok2 2 line.. 😍😍😍

Loya Muntah ingat gastrik. Period mmg irregular so xbother nak check. Lepas 3minggu penin loya muntah baru try check dah 10wk rupanya 😅😂😍

Suami saya morning sickness. Dia start muntah dan loya2.. masa mgandung anak first pun cm tu. Tu bila tgk suami lain mcm je terus cek pregnant.

masa jumpa doktor pakar utk buat rawatan kesuburan... then rawatan kesuburan cancle di buat sebab sya dah mengandung.. alhamdulillah

1..sbnrnya dh dpat agak bila masa period x mcm selalu..ckp dgn en husband & dia suroh beli alat pregnancy test & lastly betul2 pregnant

Perut kembung smacam (angin), rasa macam letih je walaupun x buat apa2, opk positif sedangkan dah jumpa tarikh subur sbelum tu..

Takleh naik kete..ase kepala berdenyut2..sehari sblom period test..naik samar2...repet test smpi nmpk double linee pekat..😊😊

Saja saja cek kehamilan. Tahu2 upt double line. Mcm tak percaya the first time. Buat lg beberapa kali double jugak. Alhamdulillah

Rase denyut2 dalam perut.padahal xsampai seminggu pun miss period.haha naluri sendiri ckp pregnant.sekali check betul.alhamdulillah😁

4y ago

Time dpt tahu tu sis bpa week dh ? 😍

missing period...2 bln x dtg period...pg g klinik..buat test urine nurse ckp..I pregnant....11 weeks...esk bru nk g scan

5y ago

2 bulan sis x period ada tak macam rasa xsedap badan atau apa tabda lain ? 😊