Berat Badan

19weeks tp berat dh naik 3kg.. Ada x tips yang boleh kawal berat badan..

5 Balas

😂😂.. kk ada cara kiraan berat.. klu every mnth naik 1kg.normal... jgn naik atas 2kg... Mmg kena remarks pen merah😂😂😂.n klu berat mendadak naik lebih dari 3x berturut2 checkup .. mmg kena awal minum air gula

4y ago

😂😂😂bertabah la... Tapi sya dec naik 2.9. bln ni naik 1.1... x pula kena... Tapi masa first oppt dgn doc lg dah dpt date minum ..