Berat Badan Tak Naik

Hai,sekarang dah pregnant 19weeks tp berat badan tak naik,berat maintain jaa.Ada tips tak untuk naikkan berat badan?Makan oke jaaa cuma baru hilang alahan muntah².. Ada tips tak ??? #seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

inshaAllah berat badan awak akan naik slow2x. sbb saya dulu pun mcm tuh, bila alahan hilang auto makan kuat lepas tuh saya minum susu anmum.

asalkan baby mmbesar dngn sihat dah cukup. soal berat naik @ maintain terpulang pada cara pmakanan sis