Berat badan naik

hi. saya nak tanya apa tips untuk elak berat badan naik melampau waktu pregnant ni? saya dh 22w and naik 3kg dalam masa 1bulan. nurse cakap berat naik banyak. kena kawal pemakanan. masalahnya saya setiap masa asyik lapar 😂

2 Balas

Diet suku-suku separuh. Makan kerap dgn kuantiti sedikit Bersenam sesuai kehamilan Elakkan banyak mkn manis2

cuba puasa sis.. kalau takut berat naik melampau, boleh cuba berpuasa.