Keluar Darah Sikit

1/8/2020 Assalam n slmt ptg mummy² smua.. Nk tnye ptg smlm ade kuar darah sikit but x de lendir sbb now dh 39w.. Normal ke or tnda baby dh nk kuar yea? 34w 2d dh kuar mucus plug but time check up doc ckp x de pmbukaan.. Kuar darah ptg smlm x de rasa sakit pn kuar gituu jea mcm darah period.. Hr nii plk baby kurang gerak x smpai 10x dr pg td smpai ptg nii.. Nk kena pegi hsptl or tgu contraction kuat bru pegi sbb check up bru² nii nurse ckp dh ade tnda brsalin mcm air tuban pecah or sbg nyee trus dtg hsptl.. Sy confius skrg nii nk pegi or tgu dlu sbb rse ok lg nii perut pn x de mngeras cm nk brsalin.. Tq ehh mummy² yg tlg jwb.. Doakn sy brsalin sblum due n slmt brsalinkn baby yaa.. 🙂

Keluar Darah Sikit
5 Balas

Sy turun darah sikit, trus g hospital bila check dah 3cm.ap2 pn better awk g hospital terus ye mereka boleh pantau keadaan ibu dan Kandungan..semoga dpemudahkn segala urusan awk..

Kt dlm buku pink pon ad ckp klau klua drah, lendir or baby kurng grak...kne pegi hospital! Tkut jdi pape kt baby awk! Jgn la dok tgu lgi!

Lepas kol 9 kalo baby xckup 10 x gerak kna p hosp.. kluar drh tu tnda nak brsalin dh. Tp mgkin bukaan blm ada lg. Semoga d permudahkn

4y ago

Owh oky, tq sis doakn sy..

Semoga sis ni, dah bersalin...... 🙏🙏🙏

Baby kurang gerak kena pegi hosp sis

4y ago

Kalau mengeras sekali dgn gerak takpe. Better pegi la check tengok okay tak. Takut jugak kan.