adakah tanda nak bersalin?

Assalamualaikum,nk tnye la lau ade kuar lendir cmni adakah tnda2 nk bersalin ye?tp x de sakit pn,cume kuar ni je...maaf gmbr cm kotor skit,sbb x prnh ade pnglmn cmni...ank2 yg lain x cmni pn..lg pn esok dh kne serah dri kt hsptl... #40w 6d #overdue

adakah tanda nak bersalin?
2 Balas

saya pun baru nak tanya , saya 2 hari niy duk keluar lendir macam tu jugak . and hari ni 40w2d 🤣 tapi stil takde tanda lagi

Nk dekat dh tu. Semoga dipermudahkan

3y ago

Aminnn,trime ksh sis...sbb x de pnglmn kuar tnda cmni...ank sulong ngn no 2 x prnh kuar tnda cmni pn...no 3 ni je ade kuar cmni...tu yg tnye