Please baby cepat kuar.. ?

Tolong doakn sy cpat2 bersalin ye mommy2...skrg dh overdue, tp baby still xnk kuar...tnda brsalin pn still xda..mcm2 dh ikhtiar..please doakn sy n baby sihat2 je n dipermudahkn utk proses brsalin nt. Btw skrg dh 40w4d. ?

17 Balas

jgn risau.sy pernah overdue 10 hari sms preggy anak ke -2 .on day 10th tue sy disrh ke hospital.alhamdulillah,bersalin jgk haritue.maybe sbb nk suasana hospital kot.without induce sy bersalin normal.stay strong & keep du'a .insya allah.

Semoga dipermudahkan urusan sis n mummy² yg lain . Sya due date 13/03/20 takut juga sebenarnya , but hope dipermudahkan lah urusan persalinan , hope baby keluar lah sebelum due date atau ngam² due . insyaAllah , amin

Sis sy pun same. Due 29/02/2020. Tapi xde tanda ape pun lg. Td doc bagi extra 6 hari dr tarikh due date. So klu 6 /3/2020 xde ape2 juga, kena serah diri. doakan sy juga

Semoga dipermudahkan urusan sis n kita semua...sy pun risau jgak ni, 2/3 due date, tp x ada tnda2 lg, harap semuanya lancar n selamat

Semoga urusan sis dipermudahkan Allah SWT. Selamat bersalin & sihat walafiat bersama baby. Aaamminnn.

Moga dipermudahkan kan ye sis. Rajin rajin buat senaman utk percepatkan bukaan rahim.

Sama la sis sya pun belum ada tnda² lagi nak ba salin semogah d prmudah kn aminn

sbar sis .. in sha allah dh xlama tuu smga awak dipermudahkan amiinnn

smga dipermudah kan awak doa banyak banyak jeklah mampuuu

Semoga dipermudahkan urusan sis & kita semua . amin