Saya mahu tanya kalau umur baby masih 10 bulan macam tu kita boleh mengandung sudahkah tu

1 bulan sdh

8 Balas

better jrakkn 2 tahun ya sis ..sbb doc pn pesan xgalakkn pgnant tllu jrak dekat sbb byk risiko Rahim pn bru na pulih..lg2 klu yg czer lg brisiko..ngdg jrak dkt kdg kna bsdia fizikal mntal yg kuat jgk..rhat ckup..klu x kta stress..AP pn klu dh rzki nk buat cmna trima jak...tp tadah telinga ja kna Bebel ngn nurse nt

Kalau kewangan xde masalah xde hal lah nak mengandung rapat mcm mna pun. Kalau sblum ni normal delivery ok je tp kalau czer better jarakkan 2 taun.

klu da mengandung teruskan je... insyaaAllah xde pape.. Tp klu blum, ikut pada kesediaan masg2.. kalau rse boleh, then rancang la kehamilan tu..

umur baby sebulan pn bole mengandung tp sediakan la telinga untuk diceramah oleh doc n nurse.. tak digalakkan sbb dorg srh jarakkan 2tahun

SBR dulu...bagi ank umur 2tahun Baru pregnant.kesian juga ke ank tu dia perlu kn ksh syg🥺

Semoga dipermudahkan mummy and dikurniakan rezeki ❤️

da rezeki kan nak buat mcmana pula

Tolong komen