piriot

Saya mw Tanya bha ni saya x piriot 1 bulan sdh hari tu saya last piriot bulan 2 itu pun bulan tu dua Bali saya piriot last day saya piriot 03.03 ada check juga bulan lalu tapi negetif tapi saya rasa perut saya macam ada something ja kedang berdenyut? Kamu rasa saya mengandung kah? Ada Yang bilang anak menyusu badan x mengandung? Btl kah?

4 Balas

Hurm...better sis g jmpe doc n chck... Jika try upt negetif...tkut nti ada sbb2 lain sis tidak alami period..sbb adakala jika kita alami cyst..atau fibroid pn blh effect pd period kita

Saya bulan 8 last period lepastu bulan 9 tiada suda jdi hujung bulan tu saya p cek. Alhamdullilah positif hamil.

Jumpa doktor ye sis untuk kepastian

try p scan sis