Najis Baby 1 bulan berlendir

Pernah jadi 1 hari tu najis baby saya umur 1 bulan berlendir dan warna hijau. Angin ke? Dan anak saya lelaki.. telur dia tu macam besar sebelah tak sama saiz memang macam tu ke? Saya ni first mom. Gi kk plan nak tanya misi asyik lupa ajerrr

Najis Baby 1 bulan berlendir
4 Balas

telur bby klu besar sebelah selalunya angin pasang/hernia sis klu nk pasti Kn kena bgtu Dr. sbb klu angin pasang/hernia bolh membesar tu sis dn sakit

kalau orang Kelantan dia panggil penyakit sarat. baby perut kembung dan berak susah kan?

Sis ada tuam bhagian telor baby x

Susu badan ke formula sis?

2w ago

Fully bf