alahan teruk ank kdua

saya bukan setakat tak masak, bau dapur pun saya da nk muntah, brbeza prgnnt ank prtama tkda alahan langsung brbanding dgan no 2 ni

3 Balas

Samalah sis. 2nd pregnancy alahan hampir semua tak dapat makan. Smpai gastrik sy sebab tak tahu nak makan apa dah. Skrg 8w. Anak 1st dulu sy tak rasa teruk macam ni, xda gastrik, mkn pun byk yg blh mkn awal pregnancy.

2y ago

tula tu, org ckp nikmati saja jgn mengeluh ☺️ nikmat yg kita rasa tak sama dgan org lain, makan pun sikit2 klau silap mkan mau muntah balik

mngkin jantina berbeza dgn ank no1 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y ago

cuba lg

Same here... Anak prtama xda nausea lgsg.. Skrg, rs lemah smcm ja.. Mkn pn xsma mcm anak 1st