anak kedua

ada ke sama mcm saya, tidur mmg tak boleh nk pusing ke kiri gan kanan, dari mnggu kbrapa hritu smpai laa 8 bulan skrg ni 🥹 nk angkat kaki pusing pun tak boleh sakit, pstu sakit kt bhagian tulang punggung klau baring 🥹 nikmat tido tu klau baring terlentang je rasa best, klau dlu boleh jgk tido pusing kiri knan smbil peluk bantal 🥹

1 Balas

sya tak tau lagi macam mana sbb baru preg anak first ..harap la berjalan lancar