Hi mommy, mommy2 rasa yang mana paling mencabar fizikal & mental mommy2 semua 😁 jom sharekan pngalaman

kalau saya menyusu, tp tulaa moments2 ni mesti akan saya ingat smpai bila2, bagi saya penat tu normal bila da ada anak ni, tp anak kita tak akan selamanya mnjadi baby, pejam celik pejam celik ank da besa 🥺 saya brsyukur sbb diberikan peluang ni untuk melahirkan ank saya, sdangkan org lain yg masih belum diberi rezeki masih trtunggu2 pmberian zuriat dari Allah, kdang ada yg da brkhwin 10tahun pun msih blum dikurniakn ank, semoga kita semua mnjadi mommy2 yg kuat n cekal dlm apa jua rintangan dan dugaan yg diberi, aamiin allahumma aamiin ✨

Hi mommy, mommy2 rasa yang mana paling mencabar fizikal & mental mommy2 semua 😁 jom sharekan pngalaman
1 Balas

Menyusui huhu susu kurg meriah