sakit tekak

salam, macam mna nak atasi yee skrg bru 6mnggu tp tekak saya masih batuk teruk nk sakit sangat, memang akan ganggu tidur mlm saya, boleh tlong sugguest kn mkan apa elok untuk batuk & sakit tekak ni, sbb tak boleh mkan ubat batuk kan 🥺

1 Balas

makan strepsils boleh. ubat batuk dan lozenges xboleh. boleh amalkan 1sudu madu+2/3 sudu air perahan lemon bancuh dgn air suam.

1y ago

Sye pon batuk , tapi g klinik mne² die bagi ubat batuk , td sye pergi kk die bg ubat batuk