Privacy pasangan

hi sis cuma nk brtanya la kan, normal ke klau pasangan kita tak share pasword phone dgan kita 🥺 takda privacy katanya, rasa mcm diri ni asing pulak hmmm, bkan spatutnya bila kita bkhwin ni semua bnda tkda rhsia da antara psangan 🥺

2 Balas

Ramai yg buat mcm ni, tapi utk sy, x de rahsia antara suami isteri.. menda ni brkaitan kepercayaan suami isteri, klu dah saling xpercaya smpai xmau gtau password hp, nape perlu kahwinkan? duk jela sorg2 dlm umah tu, baru byk sket privasi.. adeii, emosi lak akk haa..huhu.. berbincanglah face to face dgn psangan ye sis, jgn trasa sorang2..

bila dh bkahwin..mana wujud privasi antara pasangan dh..no pin kad bank suami pn sy thu..ni lg kn pulak paswod hp...sbb kalau apa2 jd pd suami..mudah utk kita handle...sbb apa2 maklumat..kbykn ada dlm hp suami..no hp bos dia,kwn2 dia..cuma apa perasaan dia pulak kalau sis nk ada privasi sendiri?..xpyh tido sekatil...