alhamdulillah semua peringkat dipermudahkan..cuma bersalin czer je..tu pun berjurai air mata xblh nak cakap...moga dpt rasai lagi semua pengalaman ni...lain anak lain simtop...

Semua peringkat ada cabaran..tp kena hadap jga. Insallah boleh. Jap lg nak lalui proses melahirkan..t'igt rasa sakit tu.seramm😅

Menyusukan 😢 bayi refuse to drink sometimes since 5 months ++ now 6 months ++ got feed him with cereal.. Headache

Melahirkan.. Yg lain alhamdulillah ok.. Semoga kali ni d permudahkn tuk proses bsalin nti.. Aamiin..

tidur la sbb bila dh ada ank ni, dh tk boleh tidur mcm dulu dh. yg lain tu sekejap ja rasa🙄

Allahuakbar setiap momen ada cabaran tersendiri. Alhamdulillah dipermudahkan juga

Alahan ni pun dh teruk ini kan pulak yg lain2 heheheh its okay .. kena hadap kan

Tidur... 😬... Kalau saya tertidur, anak main tepuk muka saya... 😆...

Alhamdulillah, semua peringkat dipermudahkan..anak baik2..sonok rasanya.

Rsa melahirkan paling sukar.. Yg lain myusu tidur mgandung mudah sgt.