pap smear dh pernah buat blm ni?

Pap Smear ‼️ Muncung Itik ‼️ . Alatan Yang Digunakan Disaat Mengalami Pendarahan / Kesihatan Dalaman Wanita.. . Pengorbanan Seorang Ibu Dan Isteri Demi Suami Dan Anak 🤧❤️ . . Hargai isteri yang sanggup bersusah payah, Menahan sakit seperti nyawa di hujung tanduk hanya kerana anak. . . Memang patutlah syurga seorang anak,Di bawah tapak kaki seorang ibu.

pap smear dh pernah buat blm ni?
1 Balas

skrng dh ada teknik baru..guna brush..tp hrga dia mhal sikit dkt klnik swasta.. kita amik sample sndri guna brush tak perlu guna muncung itik kmdian bg pd mereka sample yg dh di ambil utk dptkn result sm ada kita ok or x..